De Schrijfkaravaan - Isabelle Rossaert
Lesgever
Isabelle Rossaert
Persoonlijke groei

De Herschrijving

Schrijven voor persoonlijke groei

Ochtendpagina's

In De Herschrijving leer je anders kijken naar je leven door erover te schrijven. Je leert schrijfoefeningen om met lastige momenten en gevoelens om te gaan. Je ontdekt wat het kind dat je was je kan leren. Je verkent wie jou onderweg geholpen heeft en helpt, en hoe ze dat doen. Je oefent met teksten schrijven die je gelukkig maken. Je leert al schrijvend de wijze in jezelf raadplegen én richting geven aan je leven nu en later.

Noem het een doorgedreven vorm van dagboekschrijven: wat je tijdens deze sessie schrijft lees je niet voor. Wél deel je met elkaar wat de oefeningen met je doen en eventuele inzichten die je waardevol vindt om te delen.

Start: 12/01/2023
Einde: 09/02/2023

St Vincentiusstraat 22b, 2018 Antwerpen

Sessies: 5
Max. aantal deelnemers: 8
Prijs: 350

Schrijfmateriaal en drank (koffie, thee, water) zijn in de prijs inbegrepen. Daarnaast krijg je als cadeautje ook een kortingsbon op een prachtige kaartenset: de Check-in Cards.

Je inschrijving is geldig zodra je het formulier onder tabje Inschrijven hebt ingevuld en een voorschot van 150 euro hebt gestort op rekeningnummer BE25 9730 9788 7582, op naam van Isabelle Rossaert, met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je inschrijft.